Skip to main content
SBB zoekt een

Werkvoorbereider

Solliciteren
Functie

Werkvoorbereider

Locatie

Beverwijk

Ervaring

3+ jaar

Voor de uitbreiding van ons belangrijke en deskundige uitvoeringsteam zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider.

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij een aannemer van nieuwbouwprojecten (bij voorkeur woningbouw). Je bent gewend om als werkvoorbereider een project van het beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase te maken. Het zit in jouw systeem om de belangrijke schakel te zijn tussen het werkvoorbereidingsteam, de uitvoerder en de bedrijfsleider.

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw of kleinbouw is mooi meegenomen. Je past binnen een dynamische en continu ontwikkelende werkomgeving. Het werken met een strakke planning is voor jou een uitdaging en je kunt daarbij goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die vanuit SBB gegeven wordt. De voorbereiding van onze projecten wordt gedaan met behulp van BIM.
Je bent een teamspeler die mensen weet te overtuigen en kan aansturen. Een dosis mensenkennis en humor past ons goed.

Jouw werkplek zal op een van onze projecten in Noord-, Zuid-Holland of Utrecht zijn. Vanuit dat oogpunt is het praktisch als je in deze regio woont.

Wat zijn in het kort de taken van de werkvoorbereider

Je zorgt dat tekeningen, 3D-modellen, materialen en gegevens op tijd beschikbaar zijn. Je signaleert tijdig achterstanden op voorbereidingsschema’s én afwijkingen t.o.v. contractstukken. Je signaleert meer- en minderwerk. Je bent op jouw project verantwoordelijk voor bewaking van uren van het SBB-bouwplaatspersoneel en huur groot materieel. Ook de inkoop-voorbereiding behoort tot het  basispakket. Als je al ervaring hebt als senior-werkvoorbereider dan kun je op grotere projecten ook ingezet worden om werkvoorbereider(s) te coachen en te begeleiden. Bovendien ondersteun je de bedrijfsleider.

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik ben die werkvoorbereider

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan kun je jouw gegevens doorgeven aan de afdeling P & O. Of een sollicitatie inclusief CV sturen naar het mailadres: p&o@wijzijnsbb.nl,
ter attentie van Maaikel Kok (Hoofd P & O).

Mail vragen naar

vacatures@wijzijnsbb.nl

Of bel

0251 123 123 123

Bezoek

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

  • Wat is je naam?

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Hoe kunnen we je bereiken?

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?