Skip to main content

Ervaren werkvoorbereider

SBB zoekt een

Ervaren werkvoorbereider

Direct contact
Functie

Ervaren werkvoorbereider

Locatie

Beverwijk

Ervaring

3+ jaar

Voor de uitbreiding van ons belangrijke en deskundige uitvoeringsteam zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider.

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij een aannemer van nieuwbouwprojecten (bij voorkeur woningbouw). Je bent gewend om als werkvoorbereider een project van het beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase te maken. Het zit in jouw systeem om de belangrijke schakel te zijn tussen de uitvoerder en de bedrijfsleider?

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw of kleinbouw is mooi meegenomen. Je past binnen een dynamische en continu ontwikkelende werkomgeving. Het werken met een strakke planning is voor jou een uitdaging en je kunt daarbij goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die vanuit SBB gegeven wordt. De voorbereiding van onze projecten wordt gedaan met behulp van BIM.
Je bent een teamspeler die mensen weet te overtuigen en kan aansturen. Een dosis mensenkennis en humor past ons goed.

Jouw werkplek zal op een van onze projecten in Noord-, Zuid-Holland of Utrecht zijn. Vanuit dat oogpunt is het praktisch als je in deze regio woont.

 

Joris Smit | werkvoorbereider SBB Ontwikkelen en Bouwen
“Als werkvoorbereider word je in een vroeg stadium betrokken bij het proces en de totstandkoming van een definitief ontwerp.”

Wat zijn in het kort de taken van de werkvoorbereider

Je zorgt dat tekeningen, 3D-modellen, materialen en gegevens op tijd beschikbaar zijn. Je signaleert tijdig achterstanden op voorbereidingsschema’s én afwijkingen t.o.v. contractstukken. Je signaleert meer- en minderwerk. Je bent op jouw project verantwoordelijk voor bewaking van uren van het SBB-bouwplaatspersoneel en huur groot materieel. Ook de inkoop-voorbereiding behoort tot het  basispakket. Als je al ervaring hebt als senior-werkvoorbereider dan kun je op grotere projecten ook ingezet worden om werkvoorbereider(s) te coachen en te begeleiden. Bovendien ondersteun je de bedrijfsleider.

Wat bieden wij jou

Wij bieden een interessante en uitdagende baan waarbij, in steeds wisselende teams samen met supergemotiveerde collega’s, wordt gewerkt aan onze gave projecten. En dat bij een ontwikkelende bouwer die altijd de technische uitdaging in haar projecten aangaat. Met voor jou, als je dat wilt, zeker de mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie. Of meer. Een functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdragevrije pensioenregeling (dus je houdt netto meer op de salarisstrook over) en een leaseauto. En je krijgt er ook leuke collega’s, vrijheid en een meer dan passend salaris bij!

Net als Joris samen met een team als werkvoorbereider werken aan uitdagende afwisselende projecten? Bekijk zijn verhaal in 1 minuut.

Ik ben die ervaren werkvoorbereider

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar  vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over