Skip to main content
SBB zoekt een

Ervaren uitvoerder

Solliciteren
Functie

Fulltime

Locatie

Beverwijk

Ervaring

Ruime ervaring

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig uitvoerder of hoofduitvoerder die fulltime (40 uur) inzetbaar is.

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ervaring opgedaan als uitvoerder in de nieuwbouw bij een aannemer. Daarbij een project van het prille beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase op te bouwen. Je bent het gewend om de belangrijke schakel te zijn tussen het werkvoorbereidingsteam, de bedrijfsleider en de uitvoerende collega’s buiten. Je laat je niet snel van de wijs brengen, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en (faal)kosten.

De uitvoerder die SBB zoekt heeft minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw is belangrijk voor ons. Je past binnen een dynamische en continu ontwikkelende werkomgeving. Dynamiek die je als uitvoerder ook op digitaal gebied ervaart. Onze projecten doen wij in BIM.
Je hebt geen moeite met het werken conform planningen, met onderaannemers en je hebt veiligheid op de bouwplaats hoog in het vaandel staan. Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je bij SBB krijgt. Je bent een teamplayer, weet mensen te overtuigen en enthousiast aan het werk te zetten. Je kunt technische informatie helder en vakkundig overbrengen én je bent kritisch over details maar ook over het grote geheel! Je bent het visitekaartje van SBB!

Omdat wij gevestigd zijn in Beverwijk, is het praktisch dat je in het Westen woont. Jouw werkplek zal op een van onze projecten in Noord- of Zuid-Holland zijn.

Wat zijn in het kort de taken van de ervaren uitvoerder

Als ervaren uitvoerder weet je natuurlijk precies wat jouw rol binnen het bouwproces is! Je verricht de praktische realisatie van een project. Je stuurt onderaannemers en derden aan. Je verzorgt de planning en administratie (ondersteunt door onze projectcontroller). Je vervult de rol van V&G-coördinator uitvoeringsfase.
Beweeg jij je meer op een hoofduitvoeringsniveau dan acteer je als een bouwplaatsmanager en stuur je het uitvoeringsteam aan, in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider. Je bent verantwoordelijk voor het nemen van maatregelen bij onveilige situaties en knelpunten op het project, het houden van goed-gesprekken met uitvoerders en werkvoorbereiders, het beoordelen van onderaannemers en leveranciers én je bent het dagelijks aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik ben die ervaren uitvoerder

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan kun je jouw gegevens doorgeven aan de afdeling P & O. Of een sollicitatie inclusief CV sturen naar het mailadres: p&o@wijzijnsbb.nl, ter attentie van Maaikel Kok (Hoofd P & O).

Mail vragen naar

vacatures@wijzijnsbb.nl

Of bel

0251 123 123 123

Bezoek

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

  • Wat is je naam?

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Hoe kunnen we je bereiken?

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?