Skip to main content

Gietbouwer | Betontimmerman

SBB zoekt een

Gietbouwer | Betontimmerman

Direct contact
Functie

Gietbouwer | Betontimmerman

Locatie

Beverwijk

Ervaring

7+ jaar

Ons specialisme is gietbouw, waaronder tunnelbouw en het bouwen met betonwanden met breedplaatvloeren. Dat gietbouwen (met stalen tunnels en wandbekistingen) doen wij veelal met eigen ploegen. Om onze expertise op peil te houden is SBB op zoek naar gietbouwstelleurs en betontimmerlieden die onze ruwbouwploegen kunnen versterken en aanvullen. Collega’s die mee willen bouwen aan de droom van onze toekomstig bewoners.

Je hebt ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie bij een (onder)aannemer in de nieuwbouw of je wilt een nieuwe stap maken binnen de bouw. Je bent gewend om vroeg op te staan, in een team te werken en binnen een dynamische werkomgeving de ruwbouw te doen.
Je hebt geen moeite met het werken onder tijdsdruk, want beton blijft niet vloeibaar.

Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je hebt. Je staat voor de veiligheid van jezelf en de collega’s op de bouwplaats. En het is een pre als je tekening kunt lezen en een rijbewijs hebt. Leuk feitje: Onze eigen Tekenkamer maakt de tunneldraaiboeken, SBB staat erom bekend de ruwbouw strak en geregisseerd uit te voeren. Ons kantoor staat in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

SBB biedt een gave baan met een prima beloning, werken in de buitenlucht, altijd ruimte voor het doen van opleidingen, leuke collega’s én interessante projecten bij een ontwikkelende bouwer met een sociaal hart.

Ik ben die gietbouwstelleur/betontimmerman

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar  vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over