Skip to main content
Durf jij groot te denken?

Wil je bouwen voor een nieuwe generatie?

Check onze vacatures

Wij zoeken altijd goede vakmensen, maar ook ambitieuze starters en ervaren professionals voor onze projecten en specialismes.

SBB bestaat al bijna 100 jaar. We werken met 180 mensen aan grote vastgoedprojecten in de hele Randstad. We ontwikkelen, we bouwen en we investeren mee. Dat doen we met een groot, hecht en sterk team. We zijn professionals die staan voor wat we doen. Gedreven doeners die willen innoveren en verbeteren. In een open samenwerking. Maar die ook kritisch nadenken en verantwoordelijkheid nemen voor elk detail in het proces. Perfectionistisch? Zeker. Wij noemen dat liever ons blauwe bloed.

De Champions League van de bouw?

Ja, dat zeggen we wel eens. Kijk maar naar onze opdrachtgevers en prachtige projecten. Maar dat betekent niet dat we het hoog in onze bol hebben. We zijn gewoon een nuchter Noord-Hollands bedrijf. We werken hard, voelen ons betrokken bij elkaar en loyaal naar de organisatie. Niet voor niets werken zoveel collega’s al zo lang bij SBB. De sfeer is goed, zowel op de bouwplaats als op kantoor. Daar stoppen we ook tijd en energie in. Net als in digitalisering. We zetten hier mooie stappen in, maar blijven wel kritisch. Alles voor het resultaat.

Dat doen we ook in opleidingen en ontwikkeling. We geven mensen alle kansen om stappen te zetten. Van trainee tot directeur? Dat kan bij ons dus gewoon. En doordat we zowel bouwen als ontwikkelen kun je ook nog alle kanten op. Wij houden je in elk geval niet tegen. In het goed-gesprek bespreken we je ambities. We hebben het namelijk graag met elkaar ergens over en beperken ons niet tot een functioneringsgesprek. Iedereen moet zich thuis voelen bij SBB, tot zijn recht komen, kunnen groeien en trots kunnen zijn op wat we met elkaar realiseren.

Ben je benieuwd naar hoe het er echt aan toegaat bij SBB? Je kunt het uit de eerste hand te weten komen. Bekijk de video’s van onze collega’s of ga het gesprek aan met Maaikel Kok, hoofd P&O, 0251-277777.

Processen verbeteren,
sparren over de juiste
oplossing: daar krijgen
we energie van.

180 vakmensen met blauw bloed

1000 woningen momenteel in ontwikkeling

We werken graag samen. Met onze opdrachtgevers en ketenpartners,  en bovenal met elkaar.

Processen verbeteren, sparren over de juiste oplossing: daar krijgen we energie van.
We zijn een lerende organisatie met allemaal enthousiaste, ondernemende mensen. Daarom krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en een grote vrijheid van handelen. Maar we weten elkaar te vinden als het nodig is. Omdat we de lat hoog hebben liggen en we alleen samen tot het beste resultaat komen.

Stages & Traineeships

SBB is een erkend Leerbedrijf. Samen met Bouwmensen leiden we je op tot een gediplomeerde werknemer. We vinden het namelijk belangrijk om te investeren in jou, de nieuwe generatie.

Van leerling, stagiair tot trainee; we geven je de ruimte om je te ontwikkelen, op het tempo dat bij jou past. Je wordt een tijdje één van ons. En in die tijd delen we onze passie voor techniek en de fijne kneepjes van het vak met jou.

Meer weten?

We hebben regelmatig leerling plekken, stage plekken en een intern traineeship voor afgestudeerde MBO’ers en HBO’ers.

Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op met P&O collega Maaikel Kok,
via 0251 – 27 77 77 of p&o@wijzijnsbb.nl.

We houden van
snel schakelen.

01

We houden niet van lange procedures, maar van snel schakelen. Of je nu reageert op een vacature of een open sollicitatie stuurt, je krijgt van ons binnen twee werkdagen een reactie.

02

We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek of we laten je weten waarom we dat niet doen. Dat eerste gesprek is oriënterend, met een collega van P&O. We kijken of het klikt, of je in onze organisatie past en of wij passen in jouw plaatje.

03

Bij een tweede gesprek gaan we de diepte in en schuift een hoofduitvoerder, bedrijfsleider of de directeur aan. Als we elkaar daarin vinden, gaan we concrete afspraken maken en kun je aan de slag!

Ben je nieuwsgierig en heb je altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Of wil je gewoon eens in gesprek met iemand bij SBB om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dat kan. Laten we kennismaken. Neem contact op met Maaikel Kok, hoofd P&O, 0251-277777 of vacatures@wijzijnsbb.nl.