Skip to main content
Wij zijn SBB

Betrokken ontwikkelaar en intelligente bouwer.

Maak kennis met ons team

Een betrouwbare partner. Met een groot, hecht en sterk team werken we voor de mooiste opdrachtgevers van Nederland. We bestaan al bijna honderd jaar en zijn nog steeds trots op elk project dat we realiseren, elk gebouw dat we neerzetten en elke verwachting die we overtreffen.

We zijn een sterk en gezond bedrijf en hebben de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. We investeren steeds vaker mee in projecten. Dat vraagt om een open blik. Om kansen zien. En om groots denken als dat nodig is. Onze bescheidenheid zit dat niet in de weg. Daadkracht en integriteit gaan uitstekend samen. Of we nu bouwen of ontwikkelen: we brengen het beste team aan de start. Zo halen we het maximale uit onze projecten.

We houden van bouwen, van het resultaat en
het teamwork dat eraan te pas komt

Het is waar we vandaan komen en we kunnen het gewoon ontzettend goed. Maar we hebben door al die ervaring ook een sterke visie ontwikkeld en hebben er plezier in om intelligente oplossingen te bedenken waarmee we de haalbaarheid, de winstgevendheid en de duurzaamheid van elk project vergroten en waarde toevoegen in elke fase.

Mooie gebouwen,
flinke meters én
het verschil maken?
Dat doen onze mensen
elke dag.

Maak kennis met ons team

180 vakmensen met blauw bloed

1000 woningen in ontwikkeling

Durf jij groot te denken?

Wil je bouwen voor een nieuwe generatie?

Stuk voor stuk professionals die staan voor wat ze doen. Betrouwbaar, betrokken en loyaal. Gedreven mensen die willen innoveren en verbeteren, alles voor het resultaat.

Maar die tegelijkertijd nuchter en pragmatisch blijven denken, kritisch durven zijn en verantwoordelijkheid nemen voor elk detail. Perfectionistisch? Zeker. Wij noemen dat liever ons blauwe bloed.

Wij zijn ontwikkelaar en bouwer.
Deze combinatie maakt ons al
bijna 100 jaar ijzersterk en krachtig.

Productiewaarde

Solvabiliteit

Current ratio

 

Met bijna honderd jaar ervaring als regisseur in de bouw, is co-making verankerd in ons DNA. We verbinden specialisten, delen onze kennis en vertrouwen elkaar. Kwaliteit en resultaat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We werken met vaste mensen, leiden zelf op en investeren bewust in vaste dienstverbanden. Elke gietbouwer, elke uitvoerder, elke projectleider en elke bedrijfsleider heeft dat blauwe bloed. Zo hebben we allemaal hetzelfde doel en borgen we onze expertise en een vaste aanpak. Het resultaat? Optimale betrokkenheid en een open communicatie. Dat leidt tot aantoonbaar minder faalkosten.

Ontwikkelen

Ontwikkelen voor de toekomst.

Wij ontwikkelen
Bouwen

Bouwen voor het leven.

Wij bouwen

Onze wortels liggen in Noord-Holland, ons werkgebied strekt zich uit over de hele Randstad

Een mooie uitdaging daarbuiten kunnen we trouwens ook niet weerstaan. We ontwikkelen nu eenmaal graag mee. En waar gebouwd wordt, voelen wij ons thuis. Zo maken we Nederland steeds mooier.

We ontwikkelen voor de toekomst en bouwen voor het leven.
De kwaliteit, de leefbaarheid en het woonklimaat van onze steden, wijken, gebieden en gebouwen staan daarmee centraal in alles wat we realiseren. We verlengen niet alleen de levensduur van objecten, maar vermeerderen ook de waarde. Duurzaam én winstgevend dus.

Bouwen doen we zo energieneutraal en circulair mogelijk. Duurzame maatregelen en de inzet van hernieuwbare bouwmaterialen horen thuis in het ontwerp. We lopen niet voorop als het gaat om innovatie, wel passen we nieuwe ontwikkelingen toe in al onze projecten.

Sociale werkgever

We zijn daarbij een goede en sociale werkgever. We zorgen voor onze mensen en voor een gezellige, gezonde en veilige werkomgeving. We leiden mensen zelf op, in huis of samen met partners als Bouwmensen.
Onze maatschappelijke betrokkenheid dragen we uit in verschillende lokale projecten en initiatieven voor jongeren. Zo doen we bijvoorbeeld mee aan Baas van Morgen, een initiatief van JINC. Daarmee investeren we in de jeugd, de bouwers van de toekomst.

Ons verhaal is gestart in 1931 met het aannemersbedrijf van
Willem Smit en Warnder Riezenkamp. Een succesvolle onderneming waar vanaf dag één groei in zat.

Met steeds meer klanten, medewerkers én activiteiten, zoals het zelfstandig ontwikkelen van projecten. In 1971 betrokken we ons huidige kantoor aan de Parallelweg. Van daaruit sloegen we onze vleugels uit met projecten en vestigingen in heel Nederland, België, Spanje en Curaçao.

Op naar de 100 jaar

De laatste 15 jaar focussen we ons op de Randstad en brengen we ontwikkelen, bouwen en beleggen samen in uiteenlopende projecten voor prachtige opdrachtgevers. We zijn trots op waar we vandaan komen en op waar we nu staan. Op naar de 100 jaar!

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over