Skip to main content
Nieuws

Tweemaal op rij winnaar DigiDare Award!

By 1 oktober 2021No Comments

Vandaag op BIM D-Day nam SBB weer deel aan de DigiDare Awards om de titel te verdedigen. En dat pakte goed uit! Wij streden mee met als inzet onze SBB-Informatiekaarten. De winnaar werd door middel van een live stemming (mentimeter) om 12.30 uur bekend gemaakt.

“Met jullie digitale informatiekaarten krijgt de communicatie tussen diverse spelers in de keten een stevige basis!” aldus de jury.

Wat is BIM Loket D-Day?

De BIM Loket D-Day is een interactief, online event gericht op koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving. Het thema van de D-Day luidt dit jaar “Urgentie en actie! – Digitalisering bij de transformatie van de gebouwde omgeving.” Het online programma wordt verzorgd vanuit het Huis der Provincie in Arnhem.

De “D” van de D-Day staat voor Digitaal | Data | Delen | Durven | Doen! In de kern gaat digitalisering niet over technieken en standaarden, maar over een andere manier van werken en organiseren, het doorbreken van ‘oude’ culturen en over het toevoegen van financiële én maatschappelijke waarden.

De toelichting op de Informatiekaarten kun je hier bekijken.