Skip to main content
Nieuws

Sportactiviteiten op Ankie’s Hoeve

By 4 mei 2023No Comments

Om de Spoorzone en ons bouwplan Ankie’s Hoeve onder de aandacht te brengen en te promoten in de regio worden er vanuit het Infocentrum door gemeente Beverwijk en SBB periodiek sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Op het pas aangelegde beach- en panna-terrein vinden vonden afgelopen woensdag de eerste sportactiviteiten plaats onder de professionele begeleiding van de Evenementenmakelaar met de bekende oranje sportbus.

Kids zijn tot de zomervakantie elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur van harte welkom op Ankie’s Hoeve om deel te nemen aan  sportieve en creatieve activiteiten zoals de Sportbus On Tour met een springkussen, beachvolleybal, Rocket League en andere spellen. Afwisselend worden er ook workshops worden gehouden, waarbij bijvoorbeeld een boswachter uitleg geeft en je kunt knutselen rond het thema natuur.

Wandelliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen. Er worden diverse wandelingen georganiseerd met als startpunt het Infocentrum.

De eerste wandeling wordt gehouden op maandag 8 mei en start om 19.30 uur vanaf het Infocentrum aan de Halve Maan. De wandeling leidt in ongeveer een uur langs Ankie’s Hoeve, het Stationsplein en het Meerplein. Onderweg is er genoeg tijd om vragen te stellen.

Volgende wandelingen met gids en andere routes starten vanaf het Infocentrum om 19.30 uur op:
Dinsdag 13 juni
Maandag 10 juli
Maandag 11 september

Het vooraf aanmelden voor deelname aan deze activiteiten is niet nodig.