Skip to main content

Kingsfort

Beverwijk | Kingsfort

Vorstelijk wonen

Expertise

Realisatie

Locatie

Beverwijk

Status

Gerealiseerd

Aan de Kingsford Smithstraat 106-108 in Beverwijk maken de twee voormalige gymzalen plaats voor een schitterend nieuwbouwplan. Het plan bestaat uit 2 gespiegelde gebouwen:
Queensfort en Kingsfort

De twee gebouwen ‘kijken’ met de entrees naar elkaar. De ligging van het project in z’n directe omgeving is ronduit uitstekend te noemen. Aan de zijkanten en achterzijde is het omgeven door groen. Op steenworp afstand ligt het recentelijk vernieuwde winkelcentrum de Wijckerbaan met alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen.

De woningen

Het project bevat 32 royale appartementen van 102 m2 tot 117 m2 en 4 bijzondere penthouses (152 m2 tot 164 m2). De appartementen zijn verdeeld over de begane grond t/m de 3e verdieping. Op de 4e verdieping zijn de penthouses gelegen. Per verdieping zijn maximaal 4 appartementen gelegen. Met andere woorden, elk appartement is een hoekappartement. Hierdoor baden de woningen in daglicht en hebben ze allen een (ruim bemeten) hoekbalkon of terras.
De woningen en het gebouw zijn uitermate duurzaam (uiteraard gasloos), voorzien van hoogwaardige isolatie, een warmtepomp, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak.

Project

36 appartementen

Oplevering

2023

Opdrachtgever

ROW Vastgoed

Architect

MB architecten

We werken samen met de beste

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over