Skip to main content
Nieuws

Plesman Plaza is gestart!

By 20 mei 2022No Comments

Gisteren werd de start van nieuw bouwproject Plesman Plaza gevierd. Een deel van de bouwkeet werd speciaal voor het evenement omgetoverd tot “café Plesman” in typische bruin-Amsterdamsche stijl. Onder begeleiding van Amsterdamse muziek, -hapjes en -dranken werd de totstandkoming van het ontwerp van initiatieffase tot en met start bouw door verschillende sprekers toegelicht.

Met hulp van de kids van MPPRO Boxing Center is het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van het project Plesman Plaza. De kinderen mochten de heipaal voorzien van een persoonlijke boodschap, waarna de paal voor het oog van de genodigden werd ‘geslagen’ onder begeleiding van confettikanonnen.

Dit project aan de Ottho Heldringstraat bestaat uit vijf gebouwen van verschillende omvang en hoogtes. In totaal worden er 382 huurappartementen gerealiseerd, een aantal commerciële ruimtes en een stallinggarage voor 86 auto’s. Dit project realiseren wij in opdracht van a.s.r. real estate en Woningstichting Rochdale. Het project is ontwikkeld door FLOW Real Estate uit Amsterdam.

Het plan is ontworpen door MVSA Architects en de constructie wordt uitgewerkt door Van Rossum Raadgevende Ingenieurs. Het installatie concept is opgezet door Arcadis en wordt verder door ons en onze co-makers installateurs uitgewerkt. Peutz is de bouwfysisch adviseur.