Skip to main content
Nieuws

Gluren bij de Buren 2023 op Ankie’s Hoeve

By 31 januari 2023No Comments

Zondag 5 februari treden lokale podiumkunstenaars op in huiskamers verspreid over 22 gemeenten. Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren door het hele land wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van lokale amateurkunst.

Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten. Bij elke deelnemende locatie treedt de podiumkunstenaar drie keer een half uur op tussen 12.00 en 17.00 uur. De locaties zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen en reserveren is niet nodig.

Een ontzettend leuk initiatief waaraan SBB op verzoek van het Kennemer Theater graag meewerkt! In Beverwijk zullen op diverse locaties voorstellingen plaatsvinden. Zo ook in het Wikkelhuis – het infocentrum Ankie’s Hoeve – aan de Halve Maan. Om 12.00, 13.30 en 15.00 uur zal Giovanni del Giovannino hier optreden.

Giovanni del Giovannino is een sprookjesverteller en woordkunstenaar uit Zaandam en vertelt verhalen van toen en nu op z’n eigen unieke manier. Hij weet luisteraars mee te nemen in alle geuren, kleuren en smaken van het verhaal. Het is interactief dus het publiek heeft ook zeer zeker een belangrijke rol in het verhaal.

SBB stelt het Wikkelhuis ter beschikking en het Kennemer Theater verzorgt de organisatie.

Wil je meer weten over het evenement? Check hier het programma!