Skip to main content
Nieuws

Bezoek ons project Ceylonpoort tijdens de Dag van de Bouw

By 23 april 2024mei 30th, 2024No Comments

Zaterdag 8 juni is het Dag van de Bouw. Op die dag stellen bouw- en infrabedrijven in heel Nederland hun bouwplaatsen open voor publiek. Wij doen mee met ons project Ceylonpoort in Haarlem.

Tussen 10.00 uur en 14.00 uur ben je van harte welkom op onze bouwplaats. Met een rondleiding van een van onze professionals, inclusief een fantastisch uitzicht vanaf het dak, krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Ook onze installateur Winkels Techniek en verhuurder woningen Holland2Stay zijn aanwezig.

Ceylonpoort is een transformatieproject op en top. Het voormalige VNU kantoor maakt plaats voor 162 huurappartementen. Ceylonpoort is 13 verdiepingen hoog en op het gebouw zijn nog eens twee extra verdiepingen met op-top-woningen gerealiseerd. Met het vervangen van de gevels en het aanbrengen van balkons heeft het gebouw letterlijk een nieuw gezicht gekregen. Pal naast het bestaande gebouw wordt een tweelaagse parkeergarage, volledig bio-based, nieuwgebouwd.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de voortgang van de bouw? Of wil je SBB Ontwikkelen en Bouwen beter leren kennen? Wij ontmoeten je graag op zaterdag 8 juni.

Locatie: Ceylonpoort 5, 2037 AA Haarlem
Opdrachtgever: Catella Residential Investment Management
Architect: Jaap Dijkman

Dag van de Bouw is een initiatief van Koninklijke Bouwend Nederland.