Skip to main content

Vijverweg 14

Bloemendaal | Vijverweg 14

Luxueus resideren aan landgoed Hartenlust

Expertise

Ontwikkeling
Realisatie

Locatie

Bloemendaal

Status

Gerealiseerd

De Vijverwegkerk, die niet meer in gebruik is, wordt herontwikkeld door SBB tot acht luxe appartementen. Vijverweg 14 ligt naast de 70 meter lange oprijlaan van Landgoed Hartenlust. Dit grote landhuis uit 1850 is privé eigendom en in gebruik als kantoor. Rondom het landhuis ligt een park van één hectare groot. Vijverweg 14 ligt direct aan dit park.

Vijverweg 14 is een kleinschalige nieuwbouw appartementengebouw in een rustige groene omgeving. De woonoppervlaktes variëren van 120 m2 tot 258 m2. Het gebouw krijgt drie lagen. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn toegankelijk met een lift en een gezamenlijke trap.

Alle appartementen beschikken over een grote eigen buitenruimte. De terrassen van de appartementen op de begane grond grenzen aan de gezamenlijke tuin. De tuin wordt compleet aangelegd. Aan de achterzijde komen 13 parkeerplaatsen op eigen terrein voor de bewoners. Ook komt hier een overdekte fietsenstalling. Voor auto’s en fietsen worden oplaadpunten gerealiseerd.

Luxe afwerking
De appartementen worden luxe afgewerkt met onder andere een Bulthaup-keuken met kookeiland en voor de meeste appartementen twee badkamers voorzien van Laufen-sanitair. Voor kopers is bij de indeling en afwerking veel ruimte voor eigen woonwensen.

Project

8 luxe appartementen

Oplevering

2019

Opdrachtgever

Wibaut Projectontwikkeling

Architect

van Ommeren Architecten BV

We werken samen met de beste

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over