Skip to main content

Waterrijk Boomgaard

Boskoop | Waterrijk Boomgaard

Wooncomplex Waterrijk

Expertise

Ontwikkeling
Realisatie

Locatie

Boskoop

Status

Gerealiseerd

Wooncomplex Waterrijk omvat in totaal 57 appartementen en een ‘maatschappelijke plint’. Het complex bestaat uit twee aparte woontorens met respectievelijk 27 koop- en 30 huurappartementen.

Appartementen

Alle appartementen hebben een terras of balkon, waarvan het overgrote deel op het zuiden of het westen. Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en zijn bereikbaar met een lift. Op de begane grond van beide woontorens zijn de centrale entree, bergingen en diverse algemene voorzieningen gesitueerd. Parkeren geschiedt op maaiveld naast en achter het wooncomplex. Het terrein is privé en wordt eigendom van de toekomstige Vereniging van Eigenaren.

Maatschappelijke plint

De twee woontorens zijn op de begane grond verbonden door een ‘maatschappelijke plint’. Triatact en de huisartsen in Boskoop werken aan een plan voor één groot Centrum voor Gezondheidszorg in Waterrijk. Tevens wordt gekeken of paramedische zorgverleners – zoals fysiotherapeuten, psychologen en diëtisten -, een apotheek en een tandarts kunnen worden opgenomen in het Gezondheidscentrum. Samenvoeging van deze disciplines zorgt voor meer efficiency én een betere dienstverlening naar cliënten.

Waterrijk is bij uitstek de plek voor zo’n groot, nieuw gezondheidscentrum. Dicht bij het centrum en uitstekend bereikbaar voor alle mensen in het dorp, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Indien u meer informatie wilt of mede wilt participeren in het Gezondheidscentrum kunt u contact opnemen met Triatact,
de heer Martin Moes. E-mail: info@triatact.nl.

Project

Wooncomplex Waterrijk

Oplevering

2019

Opdrachtgever

Waterrijk Boskoop BV

Architect

Architektenatelier

We werken samen met de beste

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over