Skip to main content

Het Pakhuis

Amsterdam | Het Pakhuis

Ontwerp je eigen woning

Expertise

Ontwikkeling
Realisatie

Locatie

Amsterdam

Status

Gerealiseerd

Het Pakhuis omvat 34 appartementen, 3 herenhuizen en 1 (woon)studio. Bijzonder aan dit project is dat SBB in samenwerking met de architect en de ketenpartners dit project op de eigen tekenafdeling heeft uitontwikkeld vanaf voorlopig ontwerp tot en met de werktekeningen. Het tekenwerk is uitgewerkt in BIM (Revit).

Ontwerp je eigen woning

Bij het project Het Pakhuis, een initiatief van ASR Vastgoed Ontwikkeling, dachten de toekomstige eigenaren al in een vroeg stadium mee over de uitontwikkeling. In basis kochten de toekomstige eigenaren een ‘casco woning’ die op eigen verzoek kon worden ingedeeld en afgebouwd.

De toekomstige eigenaren werkten samen met een interieurarchitect en met SBB om de individuele wensen, zowel binnen als buiten de woning (o.a. de gevel) mogelijk te maken en te verwezenlijken.

Het project is duurzaam en klimaatneutraal. Er wordt voldaan aan de Menukaart Klimaatneutrale Zelfbouw van de gemeente Amsterdam. Zo heeft het project hoogwaardig isolatiemateriaal, drievoudig glas, stadswarmte en -koeling, zonnecollectoren, hot-fill ten behoeve van vaatwasmachine en wasmachine en een Douche-WarmteTerugWinning-systeem.

Project

38 woningen

Oplevering

2015

Opdrachtgever

ASR Vastgoed Ontwikkeling

Architect

Heren 5 architecten bna

We werken samen met de beste

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over