Skip to main content
SBB zoekt een

Zelfstandig werkvoorbereider KRO

Solliciteren
Functie

Zelfstandig werkvoorbereider KRO

Locatie

Beverwijk

Ervaring

7+ jaar

Binnen ons leuke, compacte en deskundige team van de afdeling KRO (Kleinbouw, Renovatie en Onderhoud) zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkvoorbereider.

Je hebt ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie bij een aannemer (in de nieuwbouw of de kleinbouw). Je bent gewend om als zelfstandig werkvoorbereider een heel project van het prille beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase te maken. Het zit in jouw systeem om de schakel te zijn tussen het uitvoeringsteam en de bedrijfsleider.

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw en/of kleinbouw is voor ons belangrijk. Je past binnen een dynamische werkomgeving. Je hebt geen moeite met het werken met krappe planningen en je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je krijgt. Je vindt het leuk om te calculeren, opnames te doen en klussen te begeleiden. AutoCAD heeft geen geheimen voor jou.
Je hebt geen moeite met de omgang met vele partijen op verschillende niveaus. Een dosis mensenkennis en humor past ons goed. Je bent een teamplayer en bezit leidinggevende kwaliteiten!

Jouw werkplek is in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

Wat zijn in het kort de taken van de zelfstandig werkvoorbereider?

Je zorgt dat tekeningen, materialen en gegevens op tijd beschikbaar zijn. Doet calculaties en signaleert achterstanden op voorbereidingsschema’s én afwijkingen t.o.v. contractstukken.
Je houdt meer- en minderwerk bij opdrachtgever en onderaannemers/leveranciers in de gaten. Ook de inkoop-voorbereiding kan tot jouw basispakket behoren. Het doen van opnames bij de klant, het begeleiden van de klus en het daarin soms sturend zijn vind je leuk om te doen.

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik ben die zelfstandig werkvoorbereider

Wil je solliciteren op een van onze vacatures of ons een open sollicitatie sturen? Mail dan je motivatie en CV aan Maaikel Kok, hoofd P&O: p&o@wijzijnsbb.nl.

Mail vragen naar

vacatures@wijzijnsbb.nl

Of bel

0251 27 77 77

Bezoek

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

  • Wat is je naam?

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Hoe kunnen we je bereiken?

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?