Skip to main content
SBB zoekt een

Timmerman | Maatvoerder

Solliciteren
Functie

Timmerman | Maatvoerder

Locatie

Beverwijk

Ervaring

2+ jaar

Timmer jij graag samen met ons aan de weg? Dan is het goed om te weten dat SBB op zoek is naar timmerlieden die onze bestaande ploegen kunnen versterken en aanvullen. Om als vakman of vakvrouw, dé professional, mee te gaan bouwen voor een nieuwe generatie.

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ervaring opgedaan als timmerman/maatvoerder bij een (onder)aannemer in de nieuwbouw of je wilt verder doorgroeien als ervaren timmerman/maatvoerder binnen de bouw. Denk hierbij aan functies als allround timmerman, voorman of maatvoerder.
Vroeg opstaan is voor jou geen probleem, je werkt graag in een team en je houdt van de dynamiek van een bouwplaats. Van begin tot het einde, van ruwbouw tot afbouw.
En je gaat voor kwaliteit van hetgeen dat je maakt. Alsof het jouw eigen huis wordt. Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je hebt én reistijd die je soms ervaart. Je staat in voor de veiligheid van jezelf en de collega’s op de bouwplaats. Ze kunnen op jou bouwen! Je kunt tekening lezen, je juicht digitalisering toe en je hebt een rijbewijs.

Ons kantoor staat in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

SBB biedt een gave baan met een prima beloning, werken in de buitenlucht, nette bouwplaatsen, altijd ruimte voor het doen van opleidingen, leuke collega’s én interessante projecten bij een ontwikkelende bouwer met een sociaal hart.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik ben die timmerman | maatvoerder

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren?
Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met Maaikel Kok, hoofd P&O, 0251-277777 of vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Mail vragen naar

vacatures@wijzijnsbb.nl

Of bel

0251 27 77 77

Bezoek

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?