Skip to main content
SBB zoekt een

Senior calculator

Solliciteren
Functie

Senior calculator

Locatie

Beverwijk

Ervaring

Ruime ervaring

Binnen ons calculatieteam zijn wij op zoek naar een senior calculator.

Je hebt ruime ervaring opgedaan als senior calculator bij een aannemer (in de nieuwbouw) en hebt ervaring en/of veel affiniteit met tunnelgietbouw. Je bent gewend om aan veel projecten in diverse stadia te calculeren. Je kunt zelfstandig of binnen het team van kostendeskundigen/calculatoren de kostprijsberekeningen te maken. De kennis van normen en prijzen maak je jezelf snel eigen.
Je hebt als senior vanzelfsprekend een scherp oog voor bouwkosten en kunt collega-calculatoren overtuigen, inspireren en adviseren!

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Ruime ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw en/of utiliteitsbouw is voor ons een vereiste. Je past binnen een dynamisch team. Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je krijgt. Wij doen onze calculatie in Ibis trad en werken met 12Build en Solibri (BIM). Je communiceert gemakkelijk en een dosis mensenkennis en humor past ons goed. Jouw werkplek is op ons kantoor in Beverwijk.

De taken in het kort

Je zorgt dat kostprijsberekeningen worden gemaakt en aangeleverd. Stuurt en begeleidt derden t.b.v. prijsvorming, doet alternatieve kostenstudies, bespreekt en licht begrotingen toe en geeft tijdig de risicovolle en kritieke onderdelen van een project aan. Maar vooral vind jij het leuk om in een team van enthousiaste collega’s mee te werken aan het binnenhalen van nieuwe uitdagende en winstgevende projecten.

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met bijzondere projecten. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto.
En ruimte tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik ben die senior calculator

Wil je solliciteren op een van onze vacatures of ons een open sollicitatie sturen? Mail dan je motivatie en CV aan Maaikel Kok, hoofd P&O: p&o@wijzijnsbb.nl.

Mail vragen naar

vacatures@wijzijnsbb.nl

Of bel

0251 27 77 77

Bezoek

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

  • Wat is je naam?

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Hoe kunnen we je bereiken?

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?