Skip to main content
SBB zoekt een

Medewerker contractbeheer

Solliciteren
Functie

Medewerker contractbeheer

Locatie

Beverwijk

Ervaring

3+ jaar

Voor onze afdeling Productie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega contractbeheer.

Wat zijn in het kort de taken van de medewerker contractbeheer

Je werkt opdrachten van leveranciers én overeenkomsten van onderaannemers en partners uit. Denk hierbij aan inkoopcontracten. Je initieert ook verbeteringen binnen ons belangrijke contractproces.
Je doet het contractbeheer, waaronder het vastleggen van gemaakte afspraken conform contractvoorwaarden en wet- en regelgeving. Je genereert inkoopoverzichten en zorgt voor uniformiteit binnen alle contracten. Daarnaast biedt je algemene administratieve ondersteuning aan onze bedrijfsleiding en aan het secretariaat.

Goed om te weten

Je hebt ervaring opgedaan binnen het administratieve vak en je hebt affiniteit met techniek, met de Nederlandse taal en met juridische zaken. Bovendien vind je het van nature leuk om collega’s te ontzorgen en goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de bouw.

Welke achtergrond/opleiding zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een administratieve achtergrond op MBO-niveau. Je komt te werken bij onze afdeling Productie en ondersteunt daarbij de bedrijfsleiders/projectleiders in het contractbeheer. Het is belangrijk dat je een goede Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid hebt (in woord en geschrift), omdat je inkoopcontracten en -overeenkomsten digitaal gaat uitwerken. Kennis van inkoop- en contractbeheer is een pré. Je legt als contractbeheerder verantwoording af aan onze adjunct-directeur productie.

Omdat wij gevestigd zijn in Beverwijk, is het praktisch dat je in de regio Haarlem-Amsterdam-Alkmaar woont. Jouw werkplek zal in Beverwijk zijn.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik ben die gedreven contractbeheerder!

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren?
Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op met Maaikel Kok, hoofd P&O, 0251-277777 of vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Mail vragen naar

vacatures@wijzijnsbb.nl

Of bel

0251 27 77 77

Bezoek

Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?