Skip to main content
SBB zoekt een

Medewerker contractbeheer

Solliciteren
Functie

Medewerker contractbeheer

Locatie

Beverwijk

Ervaring

3+ jaar

Voor onze afdeling Productie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega contractbeheer.

Wat zijn in het kort de taken?

Je werkt opdrachten van leveranciers én overeenkomsten van onderaannemers en partners uit. Denk hierbij aan inkoopcontracten. Daarnaast initieer je verbeteringen binnen ons contractproces en leg je de gemaakte afspraken volgens de contractvoorwaarden en wet- en regelgeving vast. Voor het genereren van inkoopoverzichten en uniformiteit binnen alle contracten draai jij je handen ook niet om. Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning aan onze bedrijfsleiders en het secretariaat.

Goed om te weten

Je hebt ervaring opgedaan binnen het administratieve vak en hebt affiniteit met techniek en juridische zaken. Bovendien vind je het van nature leuk om collega’s te ontzorgen, zit samenwerken in jouw DNA en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de bouw.
De functie is voor 32 uur.

Welke achtergrond/opleiding zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een administratieve achtergrond op MBO-niveau. Je komt te werken bij onze afdeling productie en ondersteunt daarbij onze bedrijfsleiders en projectleiders op het vlak van contractbeheer. Het is belangrijk dat je een goede Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid hebt. Kennis van inkoop- en contractbeheer is een pré. Je legt als contractbeheerder verantwoording af aan onze adjunct-directeur productie.

Ik ben die gedreven contractbeheerder!

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?