Skip to main content
SBB zoekt een

Kraanmachinist

Solliciteren
Functie

Kraanmachinist

Locatie

Beverwijk

Ervaring

5+ jaar

Geen dag hetzelfde, passie voor kranen en toren je graag boven iedereen uit? Dan is het goed om te weten dat SBB op zoek is naar kraanmachinisten. Ben jij die enthousiaste vrouw/man?

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ervaring opgedaan als kraanmachinist bij een (onder)aannemer in de nieuwbouw.
Als kraanmachinist houdt je van afwisseling en verricht je diverse werkzaamheden. Je zult zowel in teamverband als zelfstandig werken, vroeg opstaan is voor jou geen probleem en je bent leergierig aangelegd om nieuwe werkzaamheden op te pakken. Als geen ander weet jij als kraanmachinist hoe de bouwmaterialen en -onderdelen met de torenkraan op de gewenste plek krijgt. Nauwkeurig, zelfstandig en veilig werken, dat ligt jou wel. Je bent stressbestendig, en kunt onder druk werken.
Je kunt omgaan met de vrijheden en verantwoordelijkheden die jij hebt. En houdt jij altijd rekening met de veiligheid. Niet alleen die van jezelf, maar ook van de collega’s op de bouwplaats.

Als kraanmachinist bedien jij zelfstandig een torenkraan, weet jij goed overzicht te bewaren, houdt jij van regelen, en heb jij een groot hart voor de bouw. Valt er even niets te hijsen? Dan help jij indien nodig met algemene bouwplaats werkzaamheden. Jij zorgt dat met jouw technisch inzicht en vindingrijkheid het werk met de beste kwaliteit wordt opgeleverd. Je bent in het bezit van het TCVT-hijsbewijs en van een rijbewijs B.

Ons kantoor staat in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

SBB biedt een gave baan met een prima beloning, werken in de buitenlucht, nette bouwplaatsen, altijd ruimte voor het doen van opleidingen, leuke collega’s én interessante projecten bij een ontwikkelende bouwer met een sociaal hart.

Ik ben die kraanmachinist

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar  vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?