Skip to main content

Ervaren BIM-modelleur

SBB zoekt een

Ervaren BIM-modelleur

Direct contact
Functie

Ervaren BIM-modelleur

Locatie

Beverwijk

Ervaring

3+ jaar

Voor de uitbreiding van ons tekenteam zijn wij op zoek naar een BIM-modelleur met ervaring.

Wat vinden wij belangrijk

Je neemt ervaring mee als BIM-modelleur, bij voorkeur vanuit de woningbouw. Revit en Solibri zijn geen onbekende pakketten voor jou. Jij kunt zelfstandig BIM-modellen maken en bent nieuwsgierig genoeg om nieuwe dingen te ontdekken en te gaan maken.

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring als BIM-modelleur binnen de woningbouw is belangrijk. Je voelt je goed binnen een klein dynamisch team dat werkt met strakke en realistische planningen. Je hebt geen moeite met de vrijheid en verantwoordelijkheid die jou vanuit SBB gegeven wordt. De natuurlijke drive om bij te blijven in het modelleringsvakgebied én daarin ook input te geven aan het team past bij jou. Je werkt precies, nauwkeurig en gedetailleerd.

Een dosis humor, teamspirit, gezamenlijke sportactiviteiten en een dagelijkse lunchwandeling voedt het tekenteam. Jouw werkplek is in Beverwijk.

 

Devlin Talman | Hoofd Tekenteam SBB Ontwikkelen en Bouwen
 “Teken mee, ontwerp én denk in oplossingen op het dynamische BIM-centrum.”

Wat zijn in het kort de taken van de BIM-modelleur

Als je ervaring hebt, kun je die taken waarschijnlijk al aardig inschatten. Tipje van de sluier: Het maken van bouwplaatstekeningen, stortschema’s, wanduitslagen, draaiboeken, uitvoeringslegplannen en installatieoverzichten. En nog veel meer uiteraard. Daar willen wij graag met jou over in gesprek. Dan kunnen we jou gelijk de dynamische wereld vanuit de ogen van ons tekenteam laten zien. Zij tekenen dat graag voor jou uit.

Wat bieden wij jou

Wij bieden een interessante en uitdagende baan waarbij, in een klein team van super gemotiveerde collega’s, wordt getekend aan onze indrukwekkende projecten. En dat bij een ontwikkelende bouwer, die altijd de technische uitdaging in haar (eigen) projecten aangaat. Met voor jou, als je dat wilt, zeker de mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie. Plus het meedenken over het toepassen van de nieuwste software en het monitoren van de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van modellering. Een functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdragevrije pensioenregeling (dus je houdt netto meer op de salarisstrook over). Bovendien krijgt je er leuke collega’s, vrijheid en een meer dan passend salaris bij!

Ik ben die ervaren BIM-modelleur

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar  vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251-27 77 77 of stuur je vraag per mail.

Ik wil meer weten over