Skip to main content
SBB zoekt een

Ervaren bedrijfsleider / projectleider

Solliciteren
Functie

Bedrijfsleider / projectleider

Locatie

Beverwijk

Ervaring

7+ jaar

Wil jij ruimte voor jouw ondernemerschap? Ben je goed in het aansturen van teams en organiseren van grote projecten?
Lees dan snel verder!

Wat zijn in het kort de taken van de bedrijfsleider / projectleider

Je geeft al in een vroeg stadium (VO/DO-fase) leiding aan het projectteam. Denkt mee in bouwsysteem en detaillering. Wij doen onze projecten in BIM. Je doet natuurlijk de inkoop en je contracteert onze primaire en secundaire partners, onderaannemers en leveranciers. Je bewaakt de projectkosten en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je onderhandelt over meer- en minderwerk en neemt maatregelen (en signaleert) t.b.v. bijsturen van het project bij knelpunten. En als het visitekaartje van SBB Ontwikkelen en Bouwen zorg je samen met ons projectteam voor een correcte oplevering van het project. Naar tevredenheid van opdrachtgever en de kopers.
Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer.

 

Marco Diependaal | bedrijfsleider SBB Ontwikkelen en Bouwen
“Je bent als bedrijfsleider een aannemer binnen een grote aannemer. Samen met een team werk je aan uitdagende afwisselende projecten.”

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ruime ervaring als bedrijfsleider en/of projectleider in de binnenstedelijke utilitaire woningbouw (> 40 miljoen). Je managet zonder problemen zelfstandig middelgrote tot grote projecten. En bent gewend om als spil te functioneren binnen het voorbereidings- en uitvoeringsteam (het projectteam), naar de externe partijen toe én als eindverantwoordelijke voor het lopende project naar onze directie. En je vindt het een uitdaging om de inkoop voor jouw project binnen het gestelde budget te verzorgen. Je denkt in oplossingen en uitdagingen. Je acteer als een echte aannemer binnen ons bedrijf.

Wij zoeken een collega op HBO-niveau (Bouwkunde). Met ruime ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw en/of utiliteitsbouw. Dat is voor deze functie een vereiste.
Je hebt goede leidinggevende capaciteiten, kunt duidelijk en helder de grote lijnen formuleren en uitzetten. Je bent in staat om bij elke nieuw project het projectteam te ontzorgen, te ondersteunen en de bouwweg te effenen. Je kunt goed omgaan met de vrijheden, de druk en de verantwoordelijkheden die je als leidinggevende binnen deze aantrekkelijke functie hebt.
Je communiceert helder, open en eerlijk.

Wij zijn gevestigd in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in de Randstad woont. Jouw werkplek zal gedeeltelijk op ons kantoor in Beverwijk en/of op een van onze projecten in Noord- of Zuid-Holland zijn.

Net als Marco samen met een team als kleine aannemer werken aan uitdagende afwisselende projecten? Bekijk zijn verhaal in 1 minuut.

Ik ben die bedrijfsleider/projectleider

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?