Skip to main content
SBB zoekt een

Ervaren bedrijfsleider / projectleider

Solliciteren
Functie

Bedrijfsleider / projectleider

Locatie

Beverwijk

Ervaring

7+ jaar

Wil jij ruimte voor jouw ondernemerschap? Ben je goed in het aansturen van teams en organiseren van grote projecten?

Wat zijn in het kort de taken van de bedrijfsleider / projectleider

Je geeft al in een vroeg stadium (VO/DO-fase) leiding aan het projectteam. Denkt mee in bouwsysteem en detaillering. Je bent bekend met het werken in BIM. Je doet natuurlijk de inkoop en je contracteert onze primaire en secundaire partners, onderaannemers en leveranciers. Je bewaakt de projectkosten en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je onderhandelt over meer- en minderwerk. Je signaleert knelpunten en neemt waar nodig maatregelen voor het bijsturen van het project. En als het visitekaartje van SBB Ontwikkelen en Bouwen zorg je samen met ons projectteam voor een correcte oplevering van het project. Naar tevredenheid van opdrachtgever en de kopers.

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto én niet te vergeten ontzettend gave projecten bij een ontwikkelende bouwer.

 

Marco Diependaal | bedrijfsleider SBB Ontwikkelen en Bouwen
“Je bent als bedrijfsleider een aannemer binnen een grote aannemer. Samen met een team werk je aan uitdagende afwisselende projecten.”

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ruime ervaring als bedrijfsleider en/of projectleider in de binnenstedelijke utilitaire woningbouw (> 40 miljoen). Je regisseert zonder problemen zelfstandig middelgrote tot grote projecten. Je bent gewend om als spil te functioneren binnen het voorbereidings- en uitvoeringsteam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de externe partijen én eindverantwoordelijk voor het project. Je vindt het een uitdaging om de inkoop voor jouw project binnen het gestelde budget te verzorgen. Je denkt in oplossingen en uitdagingen. Je acteert als een echte aannemer binnen ons bedrijf.

Wij zoeken een collega op HBO niveau (Bouwkunde). Ruime ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw en/of utiliteitsbouw is voor deze functie een vereiste. Je hebt goede leidinggevende capaciteiten, kunt duidelijk en helder de grote lijnen formuleren en uitzetten. Je bent in staat om bij elke nieuw project het projectteam te ontzorgen, te ondersteunen en de bouwweg te effenen. Je kunt goed omgaan met vrijheden, druk en verantwoordelijkheden die je als leidinggevende binnen deze aantrekkelijke functie hebt.
Je communiceert helder, open en eerlijk.

Wij zijn gevestigd in Beverwijk. Het is daarom praktisch als je in de Randstad woont. Jouw werkplek zal gedeeltelijk op ons kantoor in Beverwijk en op een van onze projecten in Noord- of Zuid-Holland zijn.

Net als Marco samen met een team als kleine aannemer werken aan uitdagende afwisselende projecten? Bekijk zijn verhaal in 1 minuut.

Ik ben die bedrijfsleider/projectleider

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?