Skip to main content

Betonafwerker

SBB zoekt een

Betonafwerker

Direct contact
Functie

Betonafwerker

Locatie

Beverwijk

Ervaring

2+ jaar

Wil jij graag de mooiste projecten in de bouw afwerken? Dan is het goed om te weten dat SBB op zoek is naar betonafwerkers. Ben jij die professional die wij zoeken?

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt ervaring opgedaan in de bouw of als betonafwerker bij een (onder)aannemer in de nieuwbouw. Je hebt kennis van cementgebonden materialen en de verschillende oppervlaktes, je bent secuur, en je weet van aanpakken. Daarnaast heb je oog voor detail, zie je direct waar het beton beschadigd is, en onderneemt meteen actie.

Als betonafwerker realiseer je afwisselende betonwerken die voorkomen op één van onze projecten. De werkzaamheden bestaan met name uit het slijpen/hakken van beschadigde stukken beton, het repareren, en het mechanisch en handmatig afwerken van betonnen oppervlaktes. Je kan zowel zelfstandig als in een team werken, en denkt mee tijdens de werkzaamheden. Veiligheid in de werkzaamheden vinden wij erg belangrijk. Je draagt dan ook zorg voor een veilige en optimale werkomgeving.

Ons kantoor staat in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

SBB biedt een gave baan met een prima beloning, werken in de buitenlucht, nette bouwplaatsen, altijd ruimte voor het doen van opleidingen, leuke collega’s én interessante projecten bij een ontwikkelende bouwer met een sociaal hart.

Ik ben die betonafwerker

Wil je met ons in gesprek over deze vacature of wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk. Bel met Maaikel Kok op 0251-277777 of stuur een mail naar vacatures@wijzijnsbb.nl. Of laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Wat is je naam?

  • Hoe kunnen we je bereiken?


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je ZZP’er of onderaannemer en wil je jouw diensten aan ons aanbieden? Stuur dan een e-mail naar info@wijzijnsbb.nl.

Een vraag over één van onze projecten? Meer informatie over ons en onze activiteiten?

Je kunt ons bereiken op 0251 - 27 77 77.

Liever teruggebeld worden?